Ezt a függvényt, hogy kell bevinni c-ben?
Figyelt kérdés
y=sh(2*gyök2)/(0.7-arctg1)
ÉN így csináltam: y=sinh(2*sgrt(2))/(0.7-atan1). Ez jó? Mert számológéppel nem ugyan az jön ki mint amit a program add vissza.
2018. nov. 30. 22:51
2/8 anonim válasza:
Az alábbi lenne:
a függvény?
Mert a
y=sinh(2*sgrt(2))/(0.7-atan1)
majdnem jó, csak az atan1 meg az sgrt nem létezik - helyette:
y = sinh(2 * sqrt(2)) / (0.7 - atan(1))
A program elején ne felejts meghívni a math.h-t:
#include <math.h>
3/8 anonim válasza:
Az se semmi, hogy nálad a szintaxishibás program még számol is!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :D Ezt benéztem.
2018. dec. 1. 17:10
5/8 anonim válasza:
Lehet, hogy elírtad az sqrt-t sgrt-nek, és valahonnan be lett húzva az a függvény is, úgyhogy azért nem volt szintaktikai hiba. Ez mindent megmagyarázna. Kérdés, hogy valóban kaptál-e valahol ilyen függvényt.
6/8 A kérdező kommentje:
Valami most se jó. Ha elküldöm a programrészletet akkor segítenél kijavítani?
2018. dec. 1. 17:34
7/8 anonim válasza:
Töltsd a forráskódot (és a feladatot) valamilyen kódmegosztó (ne képmegosztó!) oldalra - hastebin, ghostbin, pastebin - és a kapott linket oszd meg velünk (ne privát üzenetbe).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!