Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért nem változik egyből a...

Miért nem változik egyből a label szövege (c#)?

Figyelt kérdés

[link]

pl. ha a textboxba beírom hogy <html><head><title>1234</head></title>

akkor a lebel értéke 1234 viszont ha átírom az 1234-et 12345-re akkor nem módosítja hanem a "</title" utolsó >-ét teszi hozzá majd mikor következőre nyúlok bele a szövegbe lesz csak 12345 a cím.

Mit kell átállítsak hogy egyből az jelenjen meg ami az igazi cím?

2018. nov. 20. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Én ebből egy árva kukkot sem értek.
2018. nov. 20. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

Kezdjük ott, hogy ez sem jó: "<html><head><title>1234</head></title>"

Helyesen:

<html><head><title>1234</title></head><body></body></html>

És akkor a Dotype-ot se kéne kihagyni még...

2018. nov. 20. 16:22
 3/5 A kérdező kommentje:
TUDOM! de nem ez a lényeg kezdjük ott hogy nem ezt kérdeztem annyiből a címet ki KELL írja, ha segíteni nem tudsz kérlek ne is szólj bele ty
2018. nov. 20. 16:56
 4/5 anonim ***** válasza:
31%

Szóval az én kúr.a anyámat, amiért próbáltalak "helyes" irányba terelni és nagyobb prioritást biztosítani annak, hogy tudd, hogy mit csinál az eddigi kódod.

Falat sem úgy építünk, hogy egy tégla félre áll középen majd kijavítom amikor már 10 méteres lesz...

Ezek után már nem sok kedvem van segíteni, főleg abban a tudatban, hogy ez egy alapvető dolog, ha elolvastad volna a doksit, akkor rájöttél volna. Feltételezem most tanulod a programozást, ezért ezzel alapból nem lenne gond, DE: sorjában haladj, ne akarj rögtön számodra komplex programot írni, amiből felét sem érted mi miért van, és rosszul is írod, minimális erőfeszítést sem biztosítani a helyes elnevezéseknek. És satöbbi.

De, hogy ne tűnjön úgy, hogy csak kötözködni akartam, itt egy kis segítség:

[link]

[link]

[link]

2018. nov. 20. 19:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem kötözködni szeretnék, de valóban jó lenne, ha kicsit tisztábban írnád le a kérdést. Egyébként ennek rengeteg oka is lehet(ezért gond, hogy te csak a függvényt adtad oda).

Például oké, hogy nem a szintaktikát kérdezted, de mivel az általad felhasznált webbrowser objektum értelmezője is a html szintaktika alapján dolgozik, ami helyesen "<head><title></title></head>", ezért akár ez is okozhat problémát!

2018. nov. 22. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!