Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ettől függetlenül lehet...

Ettől függetlenül lehet belőlem egy átlagnál jobban fizetett programozó?

Figyelt kérdés

Szóval annyi a lényeg, hogy most 17 éves vagyok Gimibe járok és szeretek programozni, itthon szoktam meg az iskolában is.

DE vannak ilyen gyökér tantárgyak mint a fizika,spanyol,ETIKA,rajz és ezekre a tantárgyakra nem igazán tanulok (mert nem érdekelnek) vagy csak épp annyit hogy meglegyen a kettes. Viszont ez azzal jár, hogy lehúzza az átlagomat. Minden fontos érettségi tantárgy 4-5 szóval azokkal nincsen probléma. Szerintetek továbbra is folytassam ezt a leszarom "taktikát" és koncentráljak az érettségis tárgyakra vagy akkor legyek egységesen mindenből 4-es?

2018. nov. 18. 18:12
 1/10 anonim ***** válasza:
9%

- a spanyolnak igenis van értelme, nyelvet tanulni mindig jó

- fizika kapcsolódik elég erősen a matekhoz, a matek meg a programozáshoz

A másik kettőt nyugodtan lesz*rhatod, az a kutyát nem fogja érdekelni.

2018. nov. 18. 18:34
 2/10 A kérdező kommentje:
Spnayolról már lekéstem mivel az első 2 évben sem tanultam rá. Fizikából eddig tanultam, de ezek a rugó rezgések nem hoznak lázba :)
2018. nov. 18. 18:40
 3/10 anonim ***** válasza:
7%
spanyolnak max annyi ertelme van ha californiaban fox dolgozni a hotdog-ot az eladotol az anyanyelven kerheted a sarki arusnal :)))
2018. nov. 18. 18:41
 4/10 Derwer ***** válasza:

Nézd meg mik kellenek a vágyott egyetemhez/szakhoz és azokat tanuld. Irodalmat például nem kell lásba vinni a ha nem érdekel.

Egyetemen már szaktárgyak lesznek, így ilyen problémák nem lesznek. Mégha azok közül is sok minden lehet ami nem érdekel, feleslegesnek tartod. (Nekem volt matek, közgazdaságtan,villanytan, fizika és ezeket nem is igazán használom, nem is nagyon érdekeltek)

2018. nov. 18. 19:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A felvételi pontszámítás módja:

* [link]

kalkulátor:

* [link]

tehát a fő tantárgyakat (Magyar irodalom, Magyar nyelv, Történelem, Matematika) egy 2 évig tanult idegen nyelvet, és egy 2 évig tanult természettudományos tárgyat (biológia, fizika, kémia, földrajz, természettudomány) vesznek figyelembe.

A fizikáért kár, mert sok érdekes mérnöki/programozási probléma alapja. ;(

Ha spanyol mellett angolt is tanulsz, de abból jó vagy, az már fél siker. Kár egyébként azért is - a világ második legelterjedtebb nyelve ( [link] ). ;( De valakinek nem áll rá az agya (lehet, hogy más nyelvvel boldogulnál?).

(Szvsz. az etikát nem osztályozott tantárgyként kéne oktatni, hanem az osztályfőnöki órához hasonlóan egyfajta beszélgetős, elmélkedős, vitázós "szeánszként" kellene a diákoknak megélni, akár tantermen kívül - de ez csak az én egyéni véleményem.)

2018. nov. 18. 19:22
 6/10 anonim ***** válasza:

Nincs már esélyed.

Az ilyeneket egy sötét sikátorban szokták megtalálni, a hátukban egy orosz bilentyűzettel.

2018. nov. 18. 21:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor jól gondoltam utolsó, megyek is vonat alá vetem magamat.
2018. nov. 18. 22:25
 8/10 anonim ***** válasza:

a tudásod és a fizetésed nem biztos, hogy arányosak lesznek

az, hogy mit hozol ki magadból programozás és fizetés terén az főleg rajtad áll

sokszor van olyan projekt ahol nem fizetnek annyira jól (vagy csak kezdetben), de mégis érdekli az adott embereket és így is bevállalják

meg ha csak a pénzt nézed lehet nem fogod megütni azt a szintet, hogy átlagnál felül kapj, de ez majd elválik, hogy mennyit hozol ki magadból és a munkáltatóból, vagy saját projekt(ek)ből :)

sok sikert :)

2018. nov. 19. 07:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak arra készülj, hogy valószínűleg az egyetemen is lesz olyan tárgy ami nem érdekel és vért fogsz izzadni, hogy átmenj belőle.
2018. nov. 19. 09:20
 10/10 anonim ***** válasza:
én spanyol cégnél dolgozom programozóként
2018. nov. 19. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!