Hogyan kell linux alá programot letölteni?
"fölösleges igyekezet, de még nem késő abbahagynod..." :DD
(Beteg agyamban elkezdett körvonalazódni, hogy akár a szexualitás kategóriában is felbukkanhatna ez a kérdés, kicsit átkonvertálva. Szerintem Tabaki ott is míves kifinomultsággal terelné finoman a helyes irányba a lelkes ifjúságot.)
Ha Windowsban egyszerűnek tartod a telepítést, hát Linuxon még egyszerűbb:
sudo apt-get install vlc
vagy a szoftverközpontban a telepítésre kattintasz és kész.
Mégcsak le se kell külön tölteni a csomagot, mert mindent elintéz a fenti művelet.
"sokkal jobban szeretem a TC-t, mint a fájlkezelőt. egyszerűbb az F5-öt nyomni, mint két ablakot megnyitni,kijelölni,húzogatni"
Akkor te a kétablakos fájlkezelőt szereted, de nem a TC az egyetlen ilyen.
#15: Egy-két órája én is ugyanezt akartam megjegyezni, de megzavartak, mielőtt beküldhettem volna. De legalább elmondom még egyszer ugyanazt, bővebb lére eresztve:
"...jobban szeretem a TC-t, mint a fájlkezelőt. egyszerűbb az F5-öt nyomni, mint két ablakot megnyitni,kijelölni,húzogatni"
Amit te a Total Commanderrel azonosítasz, az nem annak találmánya, vagy akár ismertetőjele, legfeljebb tulajdonsága. A TC a Norton Commander nevű kiváló DOS-program számtalan klónjának egyike - kétségkívül a legismertebb, és maga is rengeteg hasonlónak büszke őse. Ezzel nem a kiváló Total Commander érdemeit akarom kisebbíteni, hanem azt jelezni, hogy a világ tömve van hasonló (windowsos és linuxos) Norton- és TC-klónokkal, amelyek az alapfunkciók kezelésében még meg is egyeznek az eredetivel. Mindkét ajánlott program létezik Windowsra is, linuxra is, a Midnight Commander a karakteres képernyős Norton, a Double Commander pedig a grafikus felületű TC hagyományait követi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!