Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért adja ki a gép azt hogy...

Miért adja ki a gép azt hogy labview?

Figyelt kérdés
valamiért minden nap ki adja :Ni labview....már nem tudom a pontos nevét..öööö,,mikor letöltöttem valami fake webcam progit akkor is ezt adta ki és emiatt nem tudtam használni azt a progit...ezt a labviewet azóta adja ki mióta töröltünk dolgokat a géprőll...segytség%szük-lenne!!mi ez a labview?honnan lehetne letölteni hogy ne adja ki?
2010. jún. 25. 12:08
 1/3 A kérdező kommentje:
Kérlek irjatook máár választ!!
2010. jún. 25. 12:08
 2/3 anonim ***** válasza:
START menü/futtatás ide beírod, hogy "msconfig", majd rámész az automatikus indítás fülre. Itt vannak azok a programok amik a gép bekapcsolásakor elindulnak, gondolom tele van minden hülyeséggel, közte van az a program is, szedd ki a pipákat, jóformán csak a windóznál és a vírusirtónál hagyd bennt, illetve ami fontosnak tűnik azt is hagyd. Aztán OK és indítsd újra (megkérdi).
2010. jún. 25. 13:18
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszod,sikerült helyre állitnom.
2010. júl. 2. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!