Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Irányszög kiszámolása?

Irányszög kiszámolása?

Figyelt kérdés

(c#-ról van szó) Egy változót szeretnék átváltani fok,perc,másodpercre Ez a számológépen a D M S gomb

Van ilyen művelet? Továbbá még egy arcus tangens művelet is jól jönne :D Most tanulok programozni és egy kis programot szeretnék írni amihez már csak ezt a két műveletet nem tudom.

A tanárok pedig nem tudják nekem megmondani. Köszi előre is!

2018. okt. 23. 19:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Arcus tangens van a Math osztályban, de Radiánban számol.

Szerintem az lenne a legjobb, ha írnál rá egy mini osztályt, amivel tudsz dms-sel számolni.

2018. okt. 23. 19:23
 2/9 anonim ***** válasza:

Maga az árváltás a gond? Mert ahhoz csak annyit kell tudni, hogy pi radián az 180 fok. A perc másodpercnél meg hatvan a váltószám.

[link]

2018. okt. 23. 19:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Jézusom ez ennyire bonyolult? :D Igen Az a lényeg hogy van 2-2 szám Össze ad 2-t majd a másik ketőt. Az két eredményt el ossza egymással. Ennek veszi az arcus tangensét és az eredményt át váltja fok perc másodpercre. De ahogy látom ehez még kevés vagyok :D
2018. okt. 23. 21:32
 4/9 anonim ***** válasza:

"Jézusom ez ennyire bonyolult? :D"

Képzeld, nincs mindig mindenre beépített függvény.

És amúgy is, mit tartasz viccesnek? Azt hogy alapvető matematikai fogalmakkal nem boldogulsz?

2018. okt. 24. 12:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Mert sírjak? Vagy mit vársz? Akkor boldog lennél? Nem lehet mindenki olyan perfect matekos mont te. A tanáraim fele a netről nézi a kódokat és sokszor kb 10 percbe is el telik mire meg tudják fogalmazni hogy mit is kellene írnunk. Mindig is gyenge voltam matekból ez van. Nyilván amikor te elkezdtél programozni azonnal tudtad az összes parancsot és azt is hogy mi van és mi nincs... Azért kösz az "építő jellegű" megszólalásod. Remélem mostmár jobban alszol.
2018. okt. 25. 07:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem való neked ez a programozásbicnic. Nincs meg sem a kellő tudás, sem a kellő alázat.
2018. okt. 25. 07:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Ezt nyilván nem egy random ember fogja eldönteni az internetről.
2018. okt. 25. 08:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem, mivel ez nem döntés kérdése. :)
2018. okt. 25. 09:46
 9/9 anonim ***** válasza:

"Mert sírjak? Vagy mit vársz? Akkor boldog lennél? Nem lehet mindenki olyan perfect matekos"

Azt érted ugye, hogy neked most tulajdonképpen a 4 alapművelettel van problémád? Én sírnék a helyedben és messzire kerülném a programozást.

2018. okt. 25. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!