Ez mennyire bonyolult dolog?
Egyszerű lesz a kérdésem, vagyis próbál jól összefoglalni.
egyelőre van egy login oldalam, ahol ugye betudnak lépni,egyelőre előre importált felhasználók vannak.
jelenpillanatban 3 db,azt kell tudni ezekről,hogy különböző jogosultságuk van vagyis az első kezdő basic(csak felhasználó) 3. viszont admin/tulaj.
Azt,hogy tudom megoldani,ha adminkét vagyok belépve akkor lássam a megadott email címét, mikor lépett be(ezeket le tudom kódolni,de azt nem látom át,hogy ezt,hogy tudom különböző jogosultságokra hozni)
adattáblában van egy rank mezőm 1-2-es értékkel,ha 1-es akkor basic,ha 2 akkor admin,ha admin akkor láthassa ezeket az adatokat a felhasználó profilján, ezt,hogy lehet megoldani?
Ilyen esetben érdemes írni egy egszerű iffet,ha rank=2 akkor echozza ki a kívánt adatokat,ha rank 1 akkor viszont csak a nevét láthassa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!