Html-ben hogy lehet a sorrendet megváltoztatni, hogy melyik dolog legyen felül és melyik alul? (folyt. Lent)
remélem, érthetően fogalmaztam.
egyébként ha nem swf, hanem gif vagy jpg vagy valami más, akkor a banner fölé kerülnek a lenyít menük. szóval úgy működik.
ezt miért írtad? sztem nem érted a kérdést. illetve félreérted.
itt az, h "fölötte", nem azt jelenti, hogy a képernyőd tetejéhez közelebb, hanem azt, hogy ha két objektum egymáson van, akkor melyik az, amelyik teljes egészében látszik. amelyik "alatta" van, az meg részben vagy teljesen el van takarva.
A flash felé csak kis hekkelessel lehet rakni html objektumokat. Be kell pozicinalni egy iframet arra a helyre, amit ki szeretnel takarni a flashbol, es ha e felé raksz mást (div-et, img-t, stb), az már latszodni fog. (+ valami a flashnél is be kell állítani)
Ezt nézd meg:
w3schools.com ?
Esetleg nézz körül a HTML és a CSS szekcióban.
20:33
köszönöm! sikerült!
nem csináltam végig, ami azon az oldaln le volt írva, amit küldtél, de megpillantottam azt, h wmode=transparent, gondoltam, kipróbálom, és működik:D
örülök. egész nap ezzel szórakoztam.
mázlim van, ie6-ban is működik.
opera meg ilyenek már nem érdekelnek.
köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!