Nem működik a programom, miért?
Egy batch fájlt készítek ami.. hát ilyen segédeszköz nekem, ki lehet választani hogy... <linket hozzászólásban írok(remélhetőleg már írtam amikor te ezt olvasod)> így könnyebb lesz. Szóval mi a baj ezzel? Ott ahol a programokat nyitja meg próbáltam már start-tal is, máshol láttam h nem úgy kell, de.. így se jó nekem:c igazából elindul a program, beírok egy számot és.. bezáródik a program. Tök mindegy mit írok be, nem történik semmi csak bezáródik a program. Nem ír ki semmilyen hibaüzenetet.
Nem vagyok egy programozó, csak unatkoztam és hát.. ja..
A pastebin-t sikerült jól belinkelned, csak éppen a kulcsszavak közé..
Nem vagyok egy batch mágus, de próbáld meg úgy, hogy leveszed az idézőjeleket, és eléírod a start kulcsszót.
Ha pedig a hirtelen bezáródás miatt nem látod az output-ot, akkor indíts egy cmd-t, navigálj a fájlhoz, és indítsd el ott. Az nem fog bezáródni magától.
Nem kell idézőjel:
if %CHOIC%==1
Zárójelnél ECHO-ban escape karakter kell:
echo Ha a file ott van ahol a batch mappa ^(es minecraft.exe VAGY TLauncher.exe a neve^) elindult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!