Programozók, ti szoktatok munka közben hangoskönyveket hallgatni?
Talán nem a legmegfelelőbb kategória, de a kérdésem kizárólag szoftverfejlesztőkhöz szól. Elég kevés időm van mostanában, pedig nagyon sok könyv érdekelne, főleg regények, amik nem kötődnek a munkámhoz.
Szerintetek meg lehet szokni azt, hogy egyszerre tudjak a munkámra és a történetre is figyelni? Első próbálkozásra nehéz volt, sokszor vissza kellett tekernem a hanganyagot.
én hiperaktív és figyelem zavaros vagyok szóval nem menne
a munkára koncentrálok teljes mértékben, sokszor még a hangos zenét is lehalkítom, vagy csak kikapcsolom, mert zavar
viszont amikor utazok és tervezek, akkor a zene segít kizárni a környezetet, de hangoskönyvre nem tudnék figyelni
Szerintem kizárt, hogy mindkettőre tudj figyelni.
Én kizárólag instrumentális zenét hallgatok munka közben, azt viszont igénylem, mert segít koncentrálni.
Nem, de mást szoktam(zene, de ha unom bármi jó*), de csak azért, mert megölne a csend, zenére már tudok figyelni, bár lehet csak túl sokszor hallgatom ugyan azt.
*általában sétáltatom magam a napon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!