Megéri elkezdeni egy codecool tanfolyamot? Ott végzettek véleményét várom első sorban
8# A bootcampesek bekerülnek cégekhez és saját szemmel tapasztalom a munkavégzésüket.
Nem, nem jártam végig a bootcampeket, hogy este 10kor lefekvés előtt megtudjak válaszolni egy gyakori kérdést, de passzív tapasztalatokból és rengeteg beszélgetésből tudom mit tanulni, meg sajnos kodreviewban is látom. :)
13# A gyakornokok teljesen más tészta. Általában egyetem 4. félévétől szoktak menni, de van olyan, aki már 2. vagy 3. félévtől el megy valahova. (persze ez ritkább)
Ott a képzés közepén megy el tapasztalatot szerezni. Olyan mintha az 5 hónapos bootcamp alatt el menne a 3. hónapban 10 napra egy céghez dolgozni az ottani diák :D
A gyakornokokat nem lehet bootcampesekhez viszonyítani.
Meg perszer itt nem arról van szó, hogy az egyetemisták nem lennének bénák az elején, csak hamarabb összeszedik magukat és könyebben átesnek a problémáikon mint a bootcampesek.
Próbáld meg elmagyarázni annak a bootcampesnek mi a mergesort, aki eddig csak Java collectionsból a comparator interfacet használta, mert az tanították neki. Az egyetemről jövő már rögtön tudja és lehet vele a problémáról társalogni nem kell átvenni újból az alapokat.
Meg itt továbbra sem a programozási tudásról van szó hogy ismer bizonyos sokat használt algoritmusokat meg adatstruktúrákat, hanem az a több éves matek/fizika kombó kicsit megemberte a logikáját és tapasztalatból, jobban tud gondolkodni. Még gyakornokként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!