Miért nem működik a számokból álló tömböm?
Szóval megadtam egy számokból álló tömböt, és csak az első elemét ismerte fel. Aztán megpróbáltam még más helyen is használni (ugyanezt a tömböt), de nem sikerült. Mi lehet a probléma vele?
kép - [link]
Itt is próbáltam ugyanezt a tömböt használni (itt le sem futott, vagy nem tudom, hogy mi történhetett) - [link]
A szamok2 tömbnek az égvilágon semmi értelme nincsen, és azt sem értem, mit akarsz vele kezdeni az első példádnál.
int[] szamok2 = { szamok.Length }
Ezzel létrehozol egy tömböt aminek az egyetlen eleme az első tömb elemszáma, a te esetedben 9. AZ első példánál teljesen fölösleges egyáltalán használni ezt atömböt, a második példánál meg egyszerűen rosszul használod.
Köszönöm a segítséget! :)
az első példában valóban felesleges a szamok2 tömb, a második példában pedig átírtam int[] szamok2 = new int [szamok.Length]; -re, és így már működik minden.
Köszi még egyszer!!! =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!