Írtam egy játékot és arra vagyok kiváncsi hogy játszható e?
hát nekem az első kör ment utána -1 HP-val vége, utána már mozogni sem tudok hiába indítom újra
hát ha ezt a rakat bugot és elírást javítod, akkor elmegy egynek, de így csak egy gyenge próbálkozás
Folytatás pontos j-vel, menük kis betűvel, pályán kívülre is lehet menni, nincs kihívás, mert előbb-utóbb úgyis meghalsz (lehetnének pl. elszórva praktikeres zacskók, amik feltöltik az életedet).
Egyébként jó nagy baromság ez a játék, én ezt inkább valami online infoórás baromkodásnak képzelném el :D
Játszhatónak játszható. Az már más kérdés, hogy amatőr, 0 tartalom, és 0 szórakozást nyújt. A spritesheetre rossz ránézni, és ugyanolyan szörnyen mutat játékban is mozgás közben. Még rosszabb belegondolni, hogy semmiféle játék keretrendszer nincs mögötte, hanem csak a java.awt csomagot használtad. Fájlok neve is nagyon meggyőző, hogy alapvető szavakat nem tudsz leírni helyesen.
Persze nem írtad, hogy hány éves vagy, mióta programozol, meg ilyesmi. De ha 11 éves vagy, akkor ok, teljesen jó játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!