Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Írtam egy játékot és arra...

Tomi 11 kérdése:

Írtam egy játékot és arra vagyok kiváncsi hogy játszható e?

Figyelt kérdés
a játék a 3. csilágháborúban játszódik. A föszereplő a nagy Bartos möster vele kel lelöni a csölenséget a WASD vel lehet közlekedni és a SPACE val lőni a játék még tele van bugokal meg elég egyszerű de ha szerintetek van értelme akkor befejezem itt a link: [link]

2018. júl. 11. 14:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

hát nekem az első kör ment utána -1 HP-val vége, utána már mozogni sem tudok hiába indítom újra

hát ha ezt a rakat bugot és elírást javítod, akkor elmegy egynek, de így csak egy gyenge próbálkozás

2018. júl. 11. 15:10
 2/12 anonim ***** válasza:

Folytatás pontos j-vel, menük kis betűvel, pályán kívülre is lehet menni, nincs kihívás, mert előbb-utóbb úgyis meghalsz (lehetnének pl. elszórva praktikeres zacskók, amik feltöltik az életedet).

Egyébként jó nagy baromság ez a játék, én ezt inkább valami online infoórás baromkodásnak képzelném el :D

2018. júl. 11. 15:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Gyenge nem gyenge ahoz kepest nekem tetszik. Igaz egy ici picit lehetne javitani rajra de szerintem tok jo =))
2018. júl. 12. 00:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Ezt miért a programozás rovatba tetted? Vagy forrást is akartál mellékelni hozzá?
2018. júl. 12. 09:12
 5/12 A kérdező kommentje:
Négyes ha kel a forrás akkor vissza tudod fordítani és köszönöm a válaszokat
2018. júl. 12. 11:04
 6/12 A kérdező kommentje:
Négyes te hova raktad volna?
2018. júl. 12. 11:05
 7/12 anonim válasza:
63%

Játszhatónak játszható. Az már más kérdés, hogy amatőr, 0 tartalom, és 0 szórakozást nyújt. A spritesheetre rossz ránézni, és ugyanolyan szörnyen mutat játékban is mozgás közben. Még rosszabb belegondolni, hogy semmiféle játék keretrendszer nincs mögötte, hanem csak a java.awt csomagot használtad. Fájlok neve is nagyon meggyőző, hogy alapvető szavakat nem tudsz leírni helyesen.

Persze nem írtad, hogy hány éves vagy, mióta programozol, meg ilyesmi. De ha 11 éves vagy, akkor ok, teljesen jó játék.

2018. júl. 12. 11:41
 8/12 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok és 4 éve programozok :D és rajzolni nem tudok
2018. júl. 12. 12:58
 9/12 anonim válasza:
Akkor ez édeskevés. Nem is értem mit csináltál 4 év alatt. Nem kell rajztudás, nem is az a lényeg, de 4 év programozáshoz képest ez semmi.
2018. júl. 12. 16:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Hajnal van, úgyhogy ezt most nem nézem meg(ha böngészőben futna, de hogy most szarakodjak letöltéssel\kicsomagolással az ki van zárva), de annyit azért írnék, hogy ahhoz hogy kritizálni lehessen csinálnod kell valamit. Függetlenül a tartalomtól\minőségtől, ebben már köröket vertél a fentebb szóló kollégára.
2018. júl. 14. 02:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!