Van a Greenfox-nál olcsóbb programozói tanfolyam, ami ér is valamit?
Figyelt kérdés
Gazdaságinformatikus BSC-m van két éve. Ez alatt az időszak alatt csak egy pár projekt melót tudtam elcsípni, állásom még nem volt. Szükségem lenne valamilyen gyakorlat orientált képzésre, hogy legyen elég tudásom egy junior álláshoz. Sajnos egy Bootcamp-re nincs pénzem. Főleg a webfejlesztés érdekelne. Milyen tanfolyamot tudnátok ajánlani?2018. jún. 13. 20:02
1/1 anonim válasza:
Az érték relatív dolog.
Van aki 1 milliót fizet azért, hogy ugyan azt sőt kevesebbet megtanítsanak neki mint amit egy 30 dolláros havi előfizetéssel a Pluralsighton tudna megtanulni.
Van akinek értékes az a bootcamp és van aki annyi idő alatt otthon összerak pár projectet és pár hónap mulva sokkal jobb állást szerez mint amit a bootcamp után garantálnak...
Most komolyan ... próbáld ki 1 hónapon keresztül ha nem tetszik vagy éppen nem tudsz egyedül haladni (mondjuk óriási forum támogatásvan és ott az internet is), akkor jelentkezz egy bootcampre.
Csinálj egy github profilt és rakd fel a projecteidet és egy LinkedIn is jól jön. Engem már egyetem első éve alatt is folyamatosan basztattak a linkedInen állás interjúkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!