Most mi ez? Nem tiszta
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy igénybe vette szolgáltatásunk, és megtisztelte csapatunkat bizalmával!
Az ön felhasználó neve és jelszava elkészült:
Felhasználónév: xxxxx
Jelszó: xxxxxx
Domain: xxxxx.hu
A webadmin(kezelő) felületre való belépésre kattintson az alábbi linkre, és jelentkezzen be a kapott felhasználó névvel és jelszóval: [link]
Amennyiben a tárhelye elkészült, a későbbiekben erről a címről is elérheti a webadmin felületet:
A jelenlegi beállításai:
Sávszélesség: unlimited Megabytes
Tárterületed: 500 Megabytes
Virtuális Domain: 1
Aldomain: 2
Email Elérések, Beállítások:
POP Email használat: 2
Email Átirányítás: 0
Email Autóválaszok: 0
Email Levelező Listák: 0
POP Szerver Címe: mail.xxxxxx.hu
SMTP Szerver Címe: mail.xxxxx.hu
Felhasználónév: xxxx
Jelszó: xxxxx
FTP Elérések, Beállítások:
FTP Kapcsolatok Száma : 2
Anonymous FTP: OFF
FTP Szerver Címe: ftp.xxxxxx.hu
Felhasználónév: xxxxx
Jelszó: xxxxx
FONTOS! A feltöltendő fájlokat a public_html mappába kell másolni!
Amennyiben domaint még nem regisztrált, vagy még nem készült el, vagy esetleg átirányítás alatt van, az esetben a tárhelyét az alábbi adatokkal érheti el:
FTP Szerver Ideiglenes Címe: 80.249.166.100
Tárhely Ideiglenes Címe: 80.249.166.100/~xxxxx
DNS Szerverek:
Ezeket a DNS servereket adja meg a domain regisztrációjánál. A domain registrar-nál ezek később megváltoztathatók. Amennyiben a fiberhost.hu-n regisztrál, az ns szerverek kitöltése automatikus, figyelmen kívül hagyatóak!
NS1: ns1.fiberhost.hu
NS1 IP: 80.249.166.100
NS2: castle.deb.hu
NS2 IP: 91.212.250.3
Egyéb Beállítások:
MySQL Adatbázis: 1
Domain Átirányitás: 0
SSH Hozzáférés: OFF
Secure Socket Layer - haladóknak: OFF
CGI: OFF
PHP: ON
DNS vezérlés: OFF
Kérjük, Általános Szerződési Feltételeinket [ [link] töltse le és olvassa el! A tárterületen elhelyezett tartalomért felelősséget nem vállalunk!
A levélben minden információt megtalál, ami az eléréshez szükségeltetik! Ha kérdése merülne fel, kérjük, írjon az info@fiberhost.hu email címre! Tárhelyváltoztatásra, bővítésre lehetőséget biztosítunk! Ez esetben is kérjük, keressen minket!
Nos az x-ek csak helyettesítő karakterek mivel ma domain+tárhely regget kértem a fiberhostnál. Se ftp-n keresztül nemtudok belépni se weboldal nem létezik se semmi. Most ennek így kell lennie alapból vagy ez vmi hiba? Mert kell neki kb 1 hét átfutási idő nem? Pénzt már befizettem szerződést átfaxoltam minden levan zsírozva csak kétségbe vok esve mert még ftp kliensen keresztül sem lehet a megadott ftp eléréshez csatlakozni mert ezt írja ki:Nem találom a kiszolgálót. PLS vki válaszoljon aki jártas benne. Tudom hogykell tárhelyet kezelni de ez az első fizetős tárhelyem és itt még nemtudom mi merre hány lépés.Válaszokat előre is thx
ui.: nem merem már felhívni a szolgáltatót mert már unja a sok kérdést mert kb 20x telóztam azért kérdem itt :)
Ahogy nézegettem a szolgáltató honlapját: a papírmunka az első, aktiválás a második és a fizetés a harmadik.
Ők már a második lépést nem teljesítették. Nem találok olyan pontot amiben azt írnák, hogy fizess és utána aktiválunk. Szerintem csesztesd őket, megérdemlik. Ha végleg nem megy akkor szerződést bontasz és vége. Ha neked kiküldött vagy letöltött doksiban benne van, hogy a regisztráció után, illetve a szerződés visszaküldése után aktiválnak akkor nyugodtan hivatkozz rá. Felteszem, ha bejelented, hogy a neten közzé teszed a hozzáállásukat lehet, hogy megmozdulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!