Szerintetek 10 fős csapat tud 1 év alatt anyagilag sikeres mobil játékot fejleszteni?
Az a baj, hogy nem tudom, hogy elfogadjam e a Németországi állás ajánlatot, mert a szállást azt fizetnék, de kaját magamnak kéne vennem és végig nem kapok majd fizetést, csak majd a kész játék után részesedést.
6%-ot.
Én ahogy számolom ebből csak akkor jöhetnék ki jól, ha valóban sikeres lenne a végeredmény.
Viszont azért jó lenne, szeretném elfogadni.
Persze, a Flappy Birds is sikeres volt, nemde? :D
Az esélye a sikernek persze minimális, és én a helyedben nem mennék bele ilyen ajánlatokba. Akkor már inkább a szabadidődban készítgess egyedül mobiljátékot, aztán vagy lesz belőle, vagy nem. De legalább közben van egy normális, fizető munkád.
Simán tud komoly játékot fejleszteni akár többet is de hogy sikeres lesz-e azt előre nem lehet tudni...
marketing + jó ötlet + szerencse stb stb stb
mondjuk ez a piac iszonyúan telített így nagyon kicsi az esély
szvsz
Lol ilyet egyátalán ne vállalj el. Egy egyszerűbb indi játékot valamilyen játék enginennel 1 nap alatt leprogramoz bármit. Olyan flappy bird szerűt.
Az a baj, hogy éppen ezért rettenetesen sok ilyen játék van és annak az esélye, hogy pont a te játékodat fogják felkapni kb olyan mint nyerni a lottón. Lehetséges, de nem erre kell építened a jövődet.
Egymagad is tudnál egy év alatt valamti csinálni, szóval technikai éretelemben reális, de üzleti szempontból egy zsákbamacska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!