Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mta serial számot lehet...

Mta serial számot lehet valahogy változtatni?

Figyelt kérdés
Az mta serialom alapján (minden géphez ad egyet az mta) ki vagyok tilva az egyik szerverről. Ezt a számot szeretném valahogy megváltoztatni. Ujratelepítéssel lehetséges ez vagy van rá valami mód?
2018. máj. 27. 08:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyilván nem véletlenül vagy kitiltva a szerverről. Attól hogy új serial számod van, attól még elkövetted azt, amiért kiraktakBhaszod.
2018. máj. 27. 09:01
 2/7 A kérdező kommentje:
3 éve kaptam a bannt azóta sok minden változott... másik rp szerveren tudtam érvényesülni, 30.000 percem van nincs rám panasz. Csak most iszom meg a levét annak amit 3 éve csináltam....
2018. máj. 27. 09:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Így működik az igazságszolgáltatás.
2018. máj. 27. 10:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez így igaz
2018. máj. 27. 11:02
 5/7 anonim ***** válasza:

"3 éve kaptam a bannt azóta sok minden változott..."

Biztos! Ide is azért regisztráltál obszcén felhasználónévvel amit el sem rejtesz. 3 év után is van még mit tanulnod...

2018. máj. 27. 11:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Így jó már főnök?
2018. máj. 27. 11:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Supporton bepróbálkozol, ha ott nem adnak, akkor csak gépcsere lehetősége áll fent.

Pontosan nem tudni melyik hardver széria számát regisztrálja az MTA. Gyanítom, hogy ethernet, vagy alaplap.

2018. máj. 27. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!