Mta serial számot lehet valahogy változtatni?
Figyelt kérdés
Az mta serialom alapján (minden géphez ad egyet az mta) ki vagyok tilva az egyik szerverről. Ezt a számot szeretném valahogy megváltoztatni. Ujratelepítéssel lehetséges ez vagy van rá valami mód?2018. máj. 27. 08:56
1/7 anonim válasza:
Nyilván nem véletlenül vagy kitiltva a szerverről. Attól hogy új serial számod van, attól még elkövetted azt, amiért kiraktakBhaszod.
2/7 A kérdező kommentje:
3 éve kaptam a bannt azóta sok minden változott... másik rp szerveren tudtam érvényesülni, 30.000 percem van nincs rám panasz. Csak most iszom meg a levét annak amit 3 éve csináltam....
2018. máj. 27. 09:56
3/7 anonim válasza:
Így működik az igazságszolgáltatás.
4/7 A kérdező kommentje:
Ez így igaz
2018. máj. 27. 11:02
5/7 anonim válasza:
"3 éve kaptam a bannt azóta sok minden változott..."
Biztos! Ide is azért regisztráltál obszcén felhasználónévvel amit el sem rejtesz. 3 év után is van még mit tanulnod...
6/7 A kérdező kommentje:
Így jó már főnök?
2018. máj. 27. 11:32
7/7 anonim válasza:
Supporton bepróbálkozol, ha ott nem adnak, akkor csak gépcsere lehetősége áll fent.
Pontosan nem tudni melyik hardver széria számát regisztrálja az MTA. Gyanítom, hogy ethernet, vagy alaplap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!