Mit szóltok ehhez az ötlethez?
"Van már statikus weblapom, egyszerű typescript illetve python játékom, egy Vue.js appom."
Nem akarlak elkeseríteni, de ez 2 hét intenzív tanulás után megcsinálja bárki. Önmagában ez egy nagy nulla.
A "fő" projected ugyanilyen vicc. Írd meg a chatbotot mondjuk javascriptet használva, az igen, de az, hogy összeférceled más munkájából nem pálya.
Plusz állást akarsz, akkor első sorban menj rá az angoltudásra, a soft skillekre, és a jelenleg az iparban használatos technológiákra. Másrészt az se nagyon világos, hogy te itt most mi is akarsz lenni, de talán front end fejlesztő? Na akkor arra is illik rágyúrni.
Szerintem nagyon király és látványos h vannak projektjeid, amit meg tudsz mutatni és h ennyi mindenbe belekóstoltál!
Amit az előttem szóló írt, azt eldöntötted h pontosan mi szeretnél lenni? Weblap fejlesztő v frontendes v backendes (python v nodejs)? Ha egyet kiválasztasz abból csinálhatnál még egy durvább referenciát?
olyat is lehet h kinézel pár céget, ami szimpi és azt megtanulod, amivel ők dolgoznak
Interjún szerintem azért sok helyen bele szoktak menni junioroknál is az általános tudásba:
- Adatszerkezetek
- Komplexitás
- Mi az a SOLID?
- Mik azok a Design Patternek?
- Amelyik nyelvben van álláshirdetés, arról némi (néhol elég sok) tudás.
Persze cége válogatja, multiknál a specializáció a menő, míg kisebb cégeknél (főleg startupoknál) nyilván a svájci bicskáknak van kereslete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!