Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogy lehetne megoldani és...

Hogy lehetne megoldani és milyen kóddal? Lentebb!

Figyelt kérdés
Van egy oldalam ahol van egy hírlevél feliratkozás űrlap amely csak egy elemet tartalmaz egy e-mai bekérőt és a beírt e-mail címet elküldi egy php nekem, de én azt szeretném hogy a beírt e-mail címre küldjön automatikusan egy "Köszönöm hogy feliratkoztál" e-mail-t!
2010. jún. 13. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez segít esetleg?

[link]

2010. jún. 13. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Vagy esetleg ez:

[link]

Egyébként mindkettőt a google-el kerestem. Annyit kell beírnod: email küldés php

Üdv

2010. jún. 13. 18:57
 3/4 A kérdező kommentje:

<Bocsi hogy ezt mondom>

<h1>De ti nem tudtok szöveget értelmezni</h1>

<Azt írtam hogy.... Na mindegy azért jó hogy megpróbáltátok!

<bocsi>Remélem nem én írtam el valamit</bocsi>

</Bocsi hogy ezt mondom>

2010. jún. 13. 21:22
 4/4 anonim ***** válasza:

<Tény>

Erre a kérdésre, ilyen megfogalmazásban pedig ez a legjobb válasz, ha nem erre gondoltál akkor <sajnos>nem tudsz fogalmazni.</sajnos>

</Tény>

Ez pedig milyen tag? " <Azt írtam hogy.... Na mindegy azért jó hogy megpróbáltátok! ". Nem hiszem, hogy bármely validator elfogadná, te XML és HTML guru!

2010. jún. 14. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!