Tudtok írni phpmuhely.hu-hoz hasonló oldalakat?
Figyelt kérdés
Pontosabban olyan oldal, ahol ott is megtalálható előre elkészített scriptek pl. login rendszerek, fórumok, blogok, webshopok stb.. mint a phpműhelyen. Rengeteg script egy helyen.2018. ápr. 25. 19:55
2/6 A kérdező kommentje:
Direkt csinálod ezt? Olyan oldalakat ahol előre elkészített scriptek vannak.. Csak egy link, semmi más, semmi magyarázkodás. Most se tudsz normálisan válaszolni, kérlek menj innét, mert én már nagyon unom
2018. ápr. 28. 06:21
3/6 anonim válasza:
"Tudtok írni phpmuhely.hu-hoz hasonló oldalakat?"
Igen tudok. Furcsa emberek élnek ezen a bolygón. :)
4/6 anonim válasza:
Ja igen, a kérdést tetted fel akkor rosszul.
Tudtok linkelni olyan oldalt? ...
Majd ha haza értem össze dobom.
5/6 A kérdező kommentje:
Az segítene ha elmennél innét már ne haragudj. Mindent csinálsz csak azt nem ami kéne. Ment a piros kéz szokásosan
2018. ápr. 28. 20:23
6/6 anonim válasza:
Oké nem trollkodok. Léteznek hasonló oldalak, de angol nyelven tudok. Ha érdekel küldök párat privátban. Jó dolog trollkodni amúgx, didekt ezért regisztráltam be mert tudom hogy itt sok a fafejű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!