Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ez a programozás titeket is...

Ez a programozás titeket is totál leterhel agyilag?

Figyelt kérdés

Amióta ezzel foglalkozom totál le vagyok terhelve agyilag, mikor találkozok szomszédokkal meg úgy egyéb emberekkel akik szívesen mesélnek a lumbágójukról vagy hogy mit ettek és mit sz.rtak engem ez már Q.ra fáraszt és nincs kedvem szellemi kapacitást fordítani ezekre.

Biztos bunkónak tartanak ez miatt, de ez van...

Más is van így ezzel? Vagy csak rossz szakmát választottam?

A mindenkinek beszólogató "kollega" válaszára nem vagyok kíváncsi, mástól szívesen veszem az értékelhető választ, véleményt.

Köszönöm!

2018. ápr. 17. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Sporttal lehet kicsit ellensúlyozni az intenzív agyi tevékenységet. Az idegrendszer, a test hamar kikészül, ha elhanyagolják.
2018. ápr. 17. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyjából 5 év után értem el erre a szintre, amikor kiégtem és totál elvesztettem a motivációm. Előtte minden létező projektbe belevetettem magam és ha nem volt, kerestem magamnak. Aztán jött a fal és elkezdett marhára nem érdekelni a dolog, ha nem néztek a körmömre nem csináltam semmit, csak a minimumot. Akkor váltottam, de amúgy is kifelé állt a rudam onnan.

Hazavittem a hangulatot, ami miatt otthon is szar volt a helyzet és nem volt türelmem másokhoz. A kollégákkal is összekaptam, mert míg korábban nem érdekelt, ha mások szarnak bele a munkájukba és azzal nehézséget okoznak nekem, onnantól viszont igen és szóvá is tettem. A főnök konfliktuskerülő volt, én konfliktust generáltam, szóval eljöttem mielőtt kirúgnak.

Azóta más területen dolgozom és nem hajtom agyon magam, így jobban is megy. Kicsit elvesztettem magamból mert mindig maximalista voltam, de inkább a gyengébb teljesítményt választom az agyi leolvadás helyett.

2018. ápr. 17. 16:49
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm, sportolok (sportolnék) rendszeresen, igazából nagy "fitness" őrült voltam, most már erre sem jut annyi (néha semmi) idő

:(

2018. ápr. 17. 16:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem még nem sikerült programozói munkát kerítenem, így jelenleg azt programozok amit akarok, és annyit, amennyit akarok. Leterhel, de jólesően.
2018. ápr. 17. 20:48
 5/5 anonim válasza:
Ugye? És még irigylik azokat, akik sokat keresnek programozással...
2018. máj. 7. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!