Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyire tudtal programozni...

Mennyire tudtal programozni amikor megkaptad az elso allasodat, mi volt akkoriban a legbonyolultabb program amit megtudtal irni?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 7. 10:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a cég belső szervezésű progjama keretein belül kerültem oda, a program végén össze tudtam rakni egy web alkalmazást adatbázissal, rest api-val, normális architektúrával, tehát amit nem kell előről írni ha fejleszteni akarjuk. A program előtt desktop alkalmazásokat csináltam, látványosnak viszonylag látványos volt, de semmi extra.
2018. ápr. 7. 12:33
 2/2 A kérdező kommentje:

koszi a valaszod

gondolom voltak iskolaztatasok,trainingek - ezek osszevetve pl. egy konyvvel vagy akar tutorial videokkal mennyire jobbak vagy rosszabbak ? gondolom a tempo eleg gyors lehetett, hogy szinte minden nap uj fejezetet vetettek at. Mennyi ideig tartott a "betanulas" mig a vegere ertel?

2018. ápr. 7. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!