Android osztályváltozó mentése két activity között?
Activity A-ban egy gombnyomásra átmegyek Activity B-be. B-ben beírok egy szót, amit intent-tel átviszek A-ba, ahol ki szeretném íratni az eddig így beírt szavakat.
Csak az a gond hogy a A-ban nem bírom elmenteni az ArrayListet, ahova a szavakat akarom elmenteni.
az onSaveInstanceState metódus Oveeridolva van. Ha a telót elfordítom, akkor vissza tudom hozni az ArrayListet az onCreate metódusban.
De ha a B-ből térek vissza A-ba, akkor az onCreate savedInstanceState paramétere null.
Debuggoltam, ha A-ból megyek B-be, akkor az onSaveInstanceState metódus lefut.
Ötletek? Holnap feltöltöm valahova az egész projectet, de itt a .java fájlok
Néz utána az intentnek. Hozzá lehet adni változókat .putExtra metódussal.
Azt hogy listákkal működik-e nem tudom, valószínűleg kelleni fog egy db, és akkor csak id-t adsz meg
Na átcsináltam úgy hogy B be küldöm az egész listet és ott adom hozzá az új adatot.
De ha valaki akinek van ilyesmiben gyakorlata leírná hogy ezt hogy szokás megoldani, azért nagyon hálás lennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!