Üdv mindenki. A C#-ban hol tárolodnak a debuggermentes exe fileok?
Jelenleg Visual studio 2017 et használok,és egy régebbi leírás azt mondja,hogy a build/Solution (vagy F6 megnyomásával) készíthetek egy információMENTES exe filet.
Az a kérdésem,ha ezt megtettem,akkor hol tárolódnak ezek az exe fileok?
Nézz szét a programod mappájában. Mint másutt említettem, nem vagyok vele tisztában, hogy ezt a VS hogyan csinálja pontosan, de talán lesz valami release vagy bin almappa, esetleg abban.
És továbbra se keverd össze a fejlesztőkörnyezetet a fordítóval, vagy pláne magával a nyelvvel. Parancssorból a legegyszerűbb formában (csc File.cs) fordítva szerintem egyszerűen egy .exe jön létre, és annyi. Az egyéb köretet a Visual Studio hozza létre a saját segédfájljainak mellékelésével és a fordítás rafináltabb paraméterezésével.
Köszönöm,sikerült megtalálnom,a bin mappában van,csak eddig nem találtam,mert nem készítettem el a release változatát.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!