Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » C#-ban írt programom miért...

Blibd kérdése:

C#-ban írt programom miért nem fut másik gépen?

Figyelt kérdés

WPF-ben nyomom.

.net telepítve v4.5.2 a másik gépen ugyanis ehhez készült.

Készítettem telepítőt is, de semmi.

egyszerűen nem jövök rá, hogy milyen összetevő nincs ott..

Any CPU, tehát nem hiszem hogy az lenne a baj.

vs2015.

A program semmilyen külső dll-t nem használ a futása során.

semmi más csak az exe.

Már ötletem sincs hol kutakodjak.

2018. márc. 18. 21:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Mit jelent az, hogy "nem fut"?

Hibaüzenet? Hibajelenség?

2018. márc. 19. 13:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Én egy kicsit visszavennék az arcból, ha arra sem vagyok képes, hogy egy akármilyen, általam írt program indításakor fellépő hibát legalább képes legyek leírni.

Kezdjük a kérdéssel:

"Sziasztok! Kezdő vagyok, írtam egy programot C# nyelven, WPF-ben, vs2015-ben, amit .Net 4.5.2-re fordítok, "Any CPU" target-re. A program Visual Studio-ból rendesen fut, de ha az általam készített telepítővel telepített változatot indítom, akkor látszólag semmi sem történik. Tudnátok segíteni, hogy milyen irányba induljak tovább?"

Mondjuk, hogy ezt írtad. Nyiss egy parancssort, és indítsd el a telepített programot, derüljön ki, hogy mit ír ki. Nézd meg a Windows Application event log-ot, hogy szór-e valami hibát bele. Próbáld meg Release config-gal elindítani a programot a Visual Studio-ban.

2018. márc. 20. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!