Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hol tudom egyszerűen letölteni...

Hol tudom egyszerűen letölteni a C# programot visual studio nélkül?

Figyelt kérdés
akármit próbálok, nem sikerül... videókon át mindent próbáltam de most már segítségre szorulok. Valaki tud segíteni? a programot szeretném ami le is futtatja a kódot és látom normálisan. csak értelmes válaszokat szeretnék légyszíves. a gép windows 7 ultimate 64 bites op rendszerrel.

2018. márc. 14. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
A C# nem egy program.
2018. márc. 14. 20:39
 2/8 anonim ***** válasza:

C# egy programnyelv.

C#-hoz kell egy compiler (nem interpreteres nyelv), ami futtatható fájllá compileolja a forráskódot.

Ugyanezt a kérdést feltették a legnépszerűbb programozási fórumon is: [link]

A .NET SDK tartalmazza a compilert (csc.exe).

2018. márc. 14. 20:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Nezd meg megvan-e ez a fajlod:

c:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\csc.exe

Ez egy parancssori fordito, ezzel egyszeru programokat le tudsz forditani visual studio nelkul is.

2018. márc. 14. 20:43
 4/8 tabaki ***** válasza:
Minek? Szerintem ott van a gépeden.
2018. márc. 14. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak fogadd el a tényt, hogy "kell" hozzá Visual Studio. Nyugodtabb és könnyebb lesz az életed.
2018. márc. 14. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, ha ennyire nem értesz hozzá, akkor neked kell hozzá Visual Studio. Bár tényled elég a csc.exe és függőségei a fordításhoz, de az emberek általában egy IDE-t használank a fejelsztéshez, mint pl a VS. IDE nélkül a compilert akkor szokták legfeljebb használni, ha már megvana kód, és csak le akarod fordítani, de nem módosítani. Pl build szerveren, tesztek futtatásakor, stb.
2018. márc. 15. 09:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Na jó. Egyébként létezik SharpDevelop is a világon, ami nem egy olyan nagy batár valami, mint a Visual Studio. Persze nem is tud annyi mindent, de kezdőként az se egy rosst választás.
2018. márc. 15. 09:57
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2018. márc. 15. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!