DLL fájl készítési probléma? (VB)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy olyan problémára keresem a megoldást, hogy a Visual Studio miért nem akar csinálni egy Class "részből" DLL fájlt.
Egy szövegszerkesztő programnak a nyomtatás részéhez kéne. Ezt ugye a programnak automatikusan meg kéne csinálna ha a Build menüben a Build Solution-re kattintok, miközben a Class fájl tabján vagyok.
Aki értelmes válaszokat ad azt megköszönöm.
UI.: Bocsi ha néhány helyen furán/rosszul fogalmaztam csak időszűkében vagyok.
2018. márc. 3. 11:42
1/7 anonim válasza:
Gondolom fordítási hiba van a kódban.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem jelez semmi hibát. Ha a startra rámegyek tökéletesen elindul, de a build sulition-nél is lent írja hogy build succeed. Egyszerűen csak nem akar valamiért működni.
2018. márc. 3. 11:53
3/7 anonim válasza:
Mi nem akar működni?
Ha fut az alkalmazás, akkor készül dll fájl.
Hol keresed?
4/7 A kérdező kommentje:
Mappa -> bin -> debug
De már megnéztem az egész mappában.
2018. márc. 3. 11:58
5/7 anonim válasza:
És véletlenül nem exe-t fordítasz belőle?
6/7 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom. Ezt csak olvastam a microsoft oldalán, hogy ezt hogyan kéne elkészíteni. De más fájlt amúgy sem találtam a mappában.
2018. márc. 3. 12:32
7/7 anonim válasza:
Szerintem te exe fájlt készítesz belőle, merthogy a dll nem futtatható állomány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!