Milyen játékot ajánlotok?
Figyelt kérdés
Olyan játékot szeretnék aminek kicsi a rendszerkövetelménye és katonás2010. jún. 8. 14:31
1/17 anonim válasza:
hát nem tudom milyen géped van:S..call of duty...medal of honor.
2/17 anonim válasza:
cod 1-2 szerintem a neked való, vagy medal of honor régebbiek, vagy soldier of fortune régebbiek!
3/17 anonim válasza:
Medal of Honor - Allied Assault! Világhírű 2. világháborús játék.Szerintem iszonyat jó, rengeteg szerver van rajta:)
4/17 anonim válasza:
Battleffield 2, Cod 1-2, MOHAA, CS, Day of Defeat
5/17 anonim válasza:
Ha esetleg gondolkodni is szeretnél... : Commandos sorozat
7/17 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval, ha már a programozáshoz írtad.
8/17 A kérdező kommentje:
10 éves vagyok
2010. jún. 10. 13:52
9/17 anonim válasza:
ismerek 10 éves hekkert :D akkor programozót nem lehet? :D fél év alatt megtanulsz mindent!
10/17 anonim válasza:
hhahaha :D ne szivassátok már, amúgy ezek a játékok még nem neki valóak ha még csak 10 éves. szerintem játsz az age of empires 2-vel. a te korodban énis azzal nyomtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!