Szeretném az egyik fájlból átadni a másiknak az id, de valamiért nem működi A lista. Php oldalon megvan az id, de a delete. Php már nem kapja meg. Van ötletetek, hogy hol rontom el?
Figyelt kérdés
echo "<td><a href='delete. Php? Id='". $row['id']. ">törlés</a></td>";2018. febr. 19. 19:59
1/6 anonim válasza:
Törölni nem tudsz egy <a> taggal, ajaxal kell meghívni a delete php-t. Illetve a php is kis betű mindenképpen. illetve nagyon rossz a helyesírásod is.
2/6 A kérdező kommentje:
kicsivel van írva a php, csak a pont után automatikusan nagy P-t ír. Bocsi a helyesírásért, siettem... Tudom, ez nem mentség. :-(
2018. febr. 19. 20:27
3/6 anonim válasza:
Már miért ne tudna <a> taggal törölni? Nyilván nem egy modern kód, de valahol el kell kezdeni!
4/6 anonim válasza:
1. Az a tag HREF értékénél hiányzik a záró aposztróf
2. A ? után van egy szóköz, ami fölösleges
Egyébként a kódokat pastebin vagy hasonló oldalra érdemes feltenni és belinkelni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, megoldódott, az egyik aposztrófot kellett a > elé beszúrni, az egyenlőség jel utánit meg törölni.
Sajnos ezeket a pastebin oldalakat nem ismertem, de használni fogom a jövőben.
Nem volt a ? és id között szóköz, csak gondolom így illeszti be a kódokat az gyakori.
2018. febr. 20. 14:51
6/6 anonim válasza:
Szerintem ott rontod el, hogy túl sokat kuksolsz a szobában a számítógép előtt, és már kicsit belegárgyultál. Menj inkább, és focizz egy jót a haverokkal szabad levegőn! Vagy építsetek együtt hóembert. (Bocs, igazán nem neked szól ez a trollkodás, csak azért vagyok mérges, mert a nyavalyás gépek uralják az időnk nagy részét!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!