Hogy lehet megoldani JavaScriptben?
Meg lehet oldani JavaScriptben, hogy a ciklus (akár for, akár while) lépései közt legyen késleltetés?
Próbáltam megoldást keresni, de a delay kifejezéssel magát a ciklust késlelteti, nem a ciklus lépéseit.
Előre is köszönöm a válaszokat!
sleep.
Amúgy meg
function mydelay
és meghívod ott ahol akarod.
Lemaradt:
function sleep(milliseconds) {
var start = new Date().getTime();
for (var i = 0; i < 1e7; i++) {
if ((new Date().getTime() - start) > milliseconds){
break;
}
}
}
#2, de intább setInterval()
Kedves első/harmadik. Esetleg példával illusztrálghatnád ezt a sleep függvényt egy online kódszerkesztőben. :)
Volt már hasonló kérdés itt a GYK-en:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__weblapkeszi..
function my_sleep(MyTime){
while (new (Date)) < MyTime * 1000) {}
return true;}
en a lotto elemzesekor hasznaltam ilyet mert mert nem birt tobb tizezer cellat elemezni a gepem.
ezert egy kesleltett funkciot irtam ami egy globalis valtozoban szamolja, hogy eppen hol tart.
a funkcioban csinalja a dolgat a parancsok halmaza es a funkcio vegen a globalis szamlalo onmagahoz ad egyet, majd a set,timeout visszahivja a funkciot amig kell. Egy if is kell bele h ha mar nincs tovabb szam, akkor lealljon. az elsben van a timeout.
leirom ide ha kell csak kerje valaki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!