Lépésről lépésre hogy zajlik a futtatás ubuntu 17.10.1-nél?
Egy Canonpixma MG7150-hez kéne hogy szkennelni tudjak, a nyomtatásban már segítettek de ezt máshogy kellene felrakni.
Az előzőt egy deb csomagkezelőből sec perc alatt feltettem, de ez magas mint a dubaji felhőkarcoló!
az install fájlnak chmoddal futtatható atribútumot adsz és elindítod.
chmod 766 install.sh
./install.sh
Így sikerült: [link]
De ez nem jó én is látom! Amit írtál bemásoltam a terminálba, de nem jó úgy se!
Megnéztem volna, honnan szedted le, de nálam "Nem lehet biztonságosan kapcsolódni a laphoz".
Ahogy látom, a forrást (source) húztad le(?), a forgatáshoz pedig kellhet a "build-essential" csomag. Az is fontos lehet, hogy 32 vagy 64 bites az Ubuntu.
Oké megoldódott közbe az egyik fórumon, mondták hogy amit utólag ajánlottak az is ugyan az, már mint hogy telepítő fájl csak más formátumban. A debbel csak egy klikk és kész, de azt már előzőleg megcsináltam, szval erre nem volt szükség.
Azt se tudtam hogy a simple-scan programot is fel kell hozzá telepíteni, szval felrakatták velem, így gépről ment a szken de a nyomtatóról sajna nem, de már ez is vmi.
9-es! Az értelmes válaszokat díjazom azt most már tudod!? Pffff :D
Winhez voltam szokva, baj ha rákérdezek kell-e a vírusvédelem? Vmilyen? Vagy a linuxokat semmi sem védi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!