Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Hogyan lehetne ezt leprogramoz...

Hogyan lehetne ezt leprogramozni? Miben és milyen nyelven?

Figyelt kérdés
Erröl aztmondták, hogy az ilyesmi megvalósításához ezt le kell programozni Tehát év-hónap nap egy adott dátumtól pl 2058.február.14-töl visszaszámláljon 2042.november.12-ig. C# windows formban megcsináltam, de nagyon ugrál sok számot átugrik a nap része amikor pörgetem és akadozva megy. Az időzítéssel van a gond, de nemtudom annyira levenni hogy gyorsan váltson és normálisan is pörögjön. De ezt a végén videóba azeretném megcsinálni, deha egyből lehetne valami ilyesmit az jobb lenne. Bárkinek bármi ötlete van kérem írja le, fontos eseményre kellene

2018. jan. 18. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mibajod?
2018. jan. 18. 22:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, tudom szarul fogalmazok. Melyik része a nagyon problémás?
2018. jan. 18. 23:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"De ezt a végén videóba azeretném megcsinálni,"

Ha jól értem, csináltál egy videót - amolyan időutazás-jellegűt - és erre szeretnél egy visszafelé pörgő időjelzőt csinálni? Jól értem?

2018. jan. 19. 00:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem teljesen, csak a videó álljon anyiból hogy egy dátum egy másik dátumig pörög vissza úgy hogy ezt lehet látni, de mégis azért hamar lefusson.
2018. jan. 19. 07:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 10 képkocka/mp amit még meg lehet különböztetni szemmel, a két dátum között kb. 16 év, azaz kb. 5600 nap van, tehát 560 másodpercig, azaz legalább 9 percig futna így az animáció. Ezt gondolom nem tartod elég gyorsnak.
2018. jan. 19. 07:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem igazán, úgy szeretném hogy kb 1 percig menjen az egész és 10 másodpercig gyorsulna hogy látszodjon a számolás.
2018. jan. 19. 11:15
 7/8 SimkoL ***** válasza:
100%
Ilyet gondoltál ? [link]
2018. jan. 19. 14:21
 8/8 anonim ***** válasza:
66%
Húszezerért megcsinálom.
2018. jan. 19. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!