Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért nem tudok '#' karaktert...

Miért nem tudok '#' karaktert írni Eclipsben?

Figyelt kérdés
Először unbindoltam a Ctrl+Alt+X-hez tartozó parancsot, de továbbra sem működött. A következő próbálkozásóm, az volt, hogy AutoHotKey-ben scriptet írtam arra, hogy az Ctrl+Alt+ű legyen a sharp, de az sem működött, lenne valakinek ötlete?

2018. jan. 10. 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
De miért Ctrl+Alt+X? Tudtommal az AltGr+X a # magyar billentyűzeten.
2018. jan. 10. 16:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Ctrl+Alt = Alt Gr
2018. jan. 10. 16:05
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
#2 Nem, a kettő nem teljesen egyenlő, hiába dobja ki ugyanazt a karaktert. A Visual Studio is lazán benyom egy billentyűkombót a Ctrl+Alt+X-re, az AltGr+x meg probléma nélkül kiírja a # jelet. Szokj rá az AltGr használatára, (vagy még jobb, ha az angol billentyűzetre) mert a legtöbb IDE nem lesz kegyes hozzád.
2018. jan. 10. 16:14
 4/9 A kérdező kommentje:
A problémán ez nem változtat, mivel az Alt Gr+x sem működik.
2018. jan. 10. 16:17
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
Alt+35
2018. jan. 10. 16:44
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
Shift-3 ?
2018. jan. 10. 17:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Közben megoldottam a problémát, egyszerűen csak újra kellet indítanom az IDE-t (nem tudom, hogy erre miért nem gondoltam előbb).
2018. jan. 10. 17:44
 8/9 anonim ***** válasza:
46%
Ha egy programozónak van szociális élete is, vagy grafikus felületeket is kell írnia magyar felhasználók számára, akkor ne használjon angol billentyűzetet. Én azzal képtelen lennék létezni.
2018. jan. 10. 17:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Code::Blocks-ban volt olyan régebben, hogy a ]-re default rá volt bindelve egy shortcut, így az nem írt semmit. Volt szopás vele, mire megtaláltam a hibát, persze külföldi oldalakon nem írtak semmit, mert őket ez nem érintette. Akkor szoktam rá programozásnál az US kiosztás használatára.
2018. jan. 10. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!