Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Melyik java könyvet vegyem?

Melyik java könyvet vegyem?

Figyelt kérdés
Tudom, rengeteg ilyen kérdés van, de talán mindenkinél más az ajánlott. Tavaly érettségiztem C#-ban, elég jól sikerült,de EGYELŐRE nem szeretném mélyebben beleásni magam. Egy olyan könyvre,könyvsorozatra lenne szükségem ami az alapoktól "Hello world" szintről eljut egy elég komoly szintig, akár junior fejlesztő szintre. Nyílván utánanéztem már a témában, ezért a 2 kötetes "Java útikalaúz programozóknak" című könyvet ajánlották, állítólag elég részletes, de sajnos sehol nem találtam minta pdf et vagy hasonlót. Ha tudtok mást ajánlani és személyes véleményt írni azt is megköszönném, de főleg a fent említett könyv érdekelne.

2018. jan. 9. 21:13
 1/2 anonim válasza:

Agyhullám Java-t ajánlanám. Ncoreon fennt van. Az alapoktól kezdi (még én is olvasom) de a végére már kisebb "játékokat" is le tudsz programozni. 600 oldal körüli de nagyon jó. És akár hiszed akár nem de vicces is :D Direkt ugy van megfogalmazva, hogy ha agyban el is vagy fáradva akkor is tudd olvasni.

De ezt a könyv szerzői is megfogalmazták: Úgy gondoljuk, hogy az Olvasó ideje túl drága ahhoz, hogy új fogalmak bemagolására pazarolja, ezért a kognitív tudományok és a tanuláselmélet legújabb kutatási eredményeinek felhasználásával egy minden érzékszervre ható anyagot állítottunk össze. Az Agyhullám: Java képileg is izgalmas formátumát úgy terveztük meg, hogy az álmosító, szöveggel telezsúfolt könyvekkel szemben az agy működéséhez igazodjon.

Szóval ez kezdésnek tökéletes könyv!

2018. jan. 10. 16:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Big Java Late Object című könyvet.

1018 oldal ... ha megtanulod a benne lévő dolgokat eljutsz a junior szintre és igen ... csak angolul érhető el, de ez is "része a tanulásnak", mert az angol is fontos.

2018. jan. 10. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!