Ismertek olyan telefonos applikációt, ami fent van Google Play-en és 100%, hogy egy web view-ben megjelenített webes alkalmazás?
Figyelt kérdés
Ez alapján az osztályozás alapján kérdezem. Hybrid telefonos appra tudok példát (a gmail alkalmazásra), natívot mindenki ismer kismilliót. Viszont olyat egyet sem tudok, ami 100%, hogy csak egy webview, ami átirányít egy url-re.
Ha tud valaki ilyen appokat, amik fent is vannak Google Playen és lehetőleg ismertek is, akkor hálás lennék, ha írnátok párat. :)
2017. dec. 28. 17:06
1/5 A kérdező kommentje:
Na jó, kicsit jobban átolvasva a cikket, a hibrid az amit leírtam, a webviewes megoldás. A sima webapp egyáltalán nem lesz fent storeban, mert nem lehet belőle apk-t csinálni.
Szóval valószínűleg tárgytalan a kérdés.
2017. dec. 28. 17:26
2/5 anonim válasza:
Talán a kaloriabazis.hu ilyen.
Nekem legalábbis eléggé gyanús, hogyha nincs net, akkor csak kiírja, hogy nem tudja betölteni az XY url-t.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, ez biztosan ilyen, köszönöm!
2017. dec. 28. 19:01
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Fodrászra várva nyomkodtam :D
2017. dec. 29. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!