Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Java program indítási hiba,...

Java program indítási hiba, mi lehet az oka? (Error: Could not find or load main class saluton)

Figyelt kérdés
Java programozás tanulásába kezdtem bele (Tanuljunk meg a Java Programozást 24 óra alatt c könyvből). Az első programot a könyv alapján megírtam (Saluton, ugyanaz, min t a Helloworld). A környezeti változókat beállítottam, javac és java parancsokra lefutnak a tájékoztatók. A javac Saluton. Java parancsra létrehozza a Saluton. Class file-t, de a java Saluton parancsra nem fut a program. (Error: Could not find or load main class saluton). A neten szinte csak és kizárólag a környezeti változók beállítását látom megoldásnak, és miután a class file-t létrehozza a program, evidensnek tekinti mindenki, hogy utána már működni fog-nekem mégsem akar. Mi lehet az oka?
2017. dec. 17. 16:09
 1/1 anonim ***** válasza:
2017. dec. 18. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!