C#-ban hogy lehet úgy elmenteni érékeket, hogy miután bezárom a programot ugyanaz ott maradjon amit beírt a user?
Figyelt kérdés
Tehát hogyha megnyitom megint, akkor az ott tárolódjon addig míg ki nem törlöm.
Hogy lehet ezt kivitelezni?
2017. dec. 13. 13:53
1/12 anonim válasza:
Elmented állományba/regisztrációs adatbázisba/adatbázisba/elküldöd egy szervernek, ami tárolja, majd a program indításakor lekéred/külön létrehozol egy háttérben futó szolgáltatást aminek elküldöd az értéket, az eltárolja a memóriában, majd a program indításakor lekérded tőle/...
2/12 A kérdező kommentje:
És teszem azt egy Accsess adatbáziskezelőbe ezt az értéket hogy tudom lementeni?
2017. dec. 13. 14:05
3/12 anonim válasza:
Menteni kell az értéket valahova.
4/12 anonim válasza:
A megfelelő .Net-es függvénykönyvtár használatával.
Gyanítom erre van kész megoldás a frameworkben, csak rá kell guglizni.
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
Praktikusabb lenne egy sima ini, xml, json, vagy hasonló fájlba menteni.
Vagy SQLite, azt kb. erre találták ki.
7/12 A kérdező kommentje:
Mindent úgy csináltam, ahogy láttam a linkben,mégis ezt írja:
System.InvalidOperationException: 'A(z) „Microsoft.ACE.OLEDB.12.0” szolgáltató nincs bejegyezve a helyi gépen.'
2017. dec. 13. 21:06
8/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
Egyébként biztos, hogy Access adatbázisba elmenteni a legjobb/legegyszerűbb az adatot?
10/12 A kérdező kommentje:
Hát nem, de még talán ez áll a legközelebb hozzám. Esetleg a MySql, azzal egyszerűbb lehet a megoldás?
2017. dec. 14. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!