Android-ban egy listview elemeit, hogy lehet akkor színezni amikor még nem adtam őket hozzá?
Figyelt kérdés
Van egy listview és abban átszeretném színezni néhány hozzáadott elemnek a háttér színét a setBackgroundColor-al.
Viszont ezzel annyi problémám van, hogy a háttérszínét akkor tudom már csak színezni amikor hozzáadtam a listview-hoz az elemeket tehát csak utólag lehet őket színezni ami nem jó mert utólag már nem lehet tudni, hogy melyik elemet kellet volna beszínezni melyiket pedig nem.
Azt, hogyan lehetne megoldani, hogy amikor még nem adta hozzá az elemet a listview-hoz akkor megadni az elemnek, hogy milyen színű legyen a háttere majd azután hozzáadni az elemet a listview-hoz.
Olyasmi mint a gmail alkalmazásban fehér az az email amelyiket még nem olvastam szürke amelyiket már elolvastam.
2017. dec. 10. 03:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!