Hogy tudom elmenteni a Visual Studio-s munkámat, hogy mások is tudják használni?
Figyelt kérdés
Kábé egy hete kezdtem el foglalkozni a programozással, azon belül is a Visual Studióban szoktam "játszani", C# nyelvben.
Ha csinálok egy progit (esetemben a legalapvetőbb számítási feladat, pl. "ha egy kiló alma x forint, akkor mennyibe kerül y kiló alma?") és el szeretném küldeni egy ismerősömnek akinek nincs VS-ja, akkor azt hogy tudom megtenni? Kell konvertálni vagy ilyesmi?
Köszönöm szépen a segítséget :)
(2017-es, ha ez számít)
2017. dec. 7. 19:32
1/3 anonim válasza:
Mármint a futtatható fájlt? Akkor a lefordított exe-t kell elküldened, ami ott lesz a projektmappában. Célszerű zip fájlba tenni és úgy elküldeni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Ezt hogy tudom megtenni?
2017. dec. 7. 20:06
3/3 A kérdező kommentje:
(Bocsánat, egy kicsit félreolvastam, megvan, köszönöm!)
2017. dec. 7. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!