Melyik szakszó rejti a programozói szakot? Az informatikai rendszerüzemeltető vagy a szoftverfejlesztő?
Figyelt kérdés
És melyik debreceni sulit tudnátok ajanlani a Mechwarton kívül? Tapaszaltak ne kíméljenek 😊 13/L#programozás #felvételi #informatika #szoftverfejlesztő #iskolaválasztás #rendszerüzemeltető #debreceni_suli #debreceni_szakközép #nemMechwart
2017. dec. 6. 17:45
2/3 anonim válasza:
Ahogy az első írja.
Mi a baj a Mechwarttal?
Én oda jártam, csak ajánlani tudom.
Ha ezzel kapcsolatban lenne kérdésed, szívesen segítek.
Azt hiszem, a Barossban van még .......... igen, megnéztem neked, ott van.
Most látom a végén, hogy 13/L... nem mindegy. :)
A többit privátban.
3/3 anonim válasza:
Érettségi + szakma / 4+1 év
Érettségi ideje alatt tanulod kis szintben az összes informatikai ágat (legalábbis nálunk így van) majd 4 év után megkapod az érettségi mellé az irodai informatikus szakmát, majd +1 év-re választhatsz hogy műszaki informatikus (gépek össze és szétszerelésével foglalkozik) vagy CAD-CAM informatikus (grafikus tervező) akarsz e lenni és akkor azt tanulod +1 évig.
Ez nem kötelező de ajánlott.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!