HTML és CSS nyelven csináltam egy weboldalt, viszont ezt a címet máshol nem lehet megnyitni, hogy lehetne publikussá tenni?
Az Appache webszerveren tárolom, ha elindítom ezt írja a címsorba:
http://localhost:8080/PhpProject1/
Mit csináljak?
a gépedet akarod a nyilvánosság felé kinyitni vagy akarsz egy nyilvános webhostingot?
Ha a gépeden lévő webszervert akarod másnak megnyitni,akkor a routereden és tűzfaladon át ki kell nyitni a 8080-as TCP portot.
A routeredben meg forwardolni a 8080-as TCP portot a géped belső IP címe felé.
Utána beírva a böngésződbe a szolgáltatódtól kapott IP:8080 és bejön a webszervered.
Ha meg nem így akarod, hanem hogy mint weboldal elérhető legyen akkor kell keress egy ingyenes vagy fizetős webhostingot ahová felmásolod az oldaladat.
Inkább a másodikat választom, ugye ezt ajánlod te is?
Találtam is pár oldalt, ez hogy működik, feltöltöm oda a forráskódot?
Azt én sem tudom. Én az UltraWebet használom, de egyszerűen csak azért, mert annak idején erre találtam rá, és nekem jól bevált:
Hogy ehhez képest milyen a többi, arra nincs rálátásom. Kipróbálásra mindenképpen jó, legfeljebb eleinte nem híreszteled el, hogy ez az oldalad címe, és ha nem tetszik, keresel helyette másikat. De rossznak nem rossz, PHP-t, adatbázist is használhatsz, ha a későbbiekben odáig jutsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!