Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Most kezdtem programozást...

Most kezdtem programozást tanulni az egyetemen és nem tudnátok olyan oldalt/könyvet ahonnan jól lehet tanulni?

Figyelt kérdés
Ugyanis elég nehezen megy de szeretném minél jobban csinálni,járok tanárhoz is de azért jó lenne ha mondnátok vmi hasznos oldalt ami jó lehet.Köszii
2017. nov. 22. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
Google.hu
2017. nov. 22. 14:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Évfolyamtársaid között nincs egy sem akihez fordulhatnál?
2017. nov. 22. 14:33
 3/4 A kérdező kommentje:
de most én konkrét dolgokra gondoltam.Olyan könyv ami jól elmondja vagy valami honlap.Én is néztem már persze de azok közül se biztos h mind jó.
2017. nov. 22. 15:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Figyelj... tudnék ajánlani egy 1018 oldalas könyvet ami mindent leír a javáról és az alap programozási koncepciókat, de mi érnél vele?

(Nem mondták programozási nyelvet, a javát csak példának hoztam fel)

Ha nem érted a loopokat.... Keress rá a googlön, hogy mik azok a loopok, hogyan kell használni, milyen syntaxot kell tudnom hozzá, mikor érdemes loop használni stb...

Egy könyv is röviden elmondja vagy web kurzus is, de sokszor nem mennek bele a részletekbe vagy éppen nem hoznak fel elég példát vagy éppen a példák minősége nem megfelelő.

Éppen ezért nem lehet 1 db könyvet vagy 1 db oldalt ajánlani. Mindig neked kell megtanálni a legjobb forrást ... ami általában a google keresés 1-3 találata :D

Nem azt mondom, hogy "nem vagy igazi programozó ha nem tudsz rá keresni a dolgokra", de van benne igazság.

2017. nov. 22. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!