Írtam C-ben egy láncolt listát rendező függvényt. Nem tudom eldönteni, hogy ez melyik rendezés. Én buborékrendezésnek szántam, de a selection és insertion sortra is hasonlít.
Ez a bubble sort és a selection sort enyhén autista szerelemgyereke. Egy selection sort fő mechanikája egy bubble sort műveletigényével.
2017. nov. 20. 17:20
2/10 A kérdező kommentje:
(a lényeg, hogy működik)
De mindkettőnek átlag n^2 a futásideje, szóval mindegy nem?
2017. nov. 20. 18:47
3/10 anonim válasza:
Azért nem egészen mindegy, hogy összehasonlításból, vagy cseréből épül fel az az O(n^2)
2017. nov. 20. 18:56
4/10 anonim válasza:
"(a lényeg, hogy működik)"
Sosem ez a lényeg.
2017. nov. 20. 19:25
5/10 anonim válasza:
Nem kell kiemelni.
2017. dec. 1. 04:21
6/10 anonim válasza:
Azért ez nem egészen így működik, hogy, ha valami épp, hogy működik már mehet ki élesbe. A buborékrendezés amúgy meg amolyan játékszer csak mivel élesben nem használja senki, mivel csak amolyan "mintának" van kitalálva, hogy ezt megértve könnyeb legyen átlátni, megérteni a komolyabbakat, mint pl. a gyorsrendezést.
2018. okt. 8. 16:53
7/10 anonim válasza:
Minek emeled ki ezt a gyökérséget?
2018. okt. 8. 18:34
8/10 anonim válasza:
Minek emeled ki ezt a gyökérséget?
2018. nov. 7. 20:20
9/10 anonim válasza:
7 év elteltével még mindig azon a szinten tartasz programozásból, hogy ki kell emelned a kérdést?
Ezen a ponton neked már nem számít, hogy milyen rendezést írtál, egyszerűen ezzel a szellemi kompetenciával nem vagy alkalmas árufeltöltő pozíciótól komolyabbat betölteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!