Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ti tudtok fejbol oszetettebb...

Ti tudtok fejbol oszetettebb pszeudokodokat?

Figyelt kérdés
Elso eves hallgato vagyok oe nik-en es eloadas zh lesz pszeudo kodokbol, viszont a bonyolultabb kodokat nem tudom megjegyezni amibe tobb ciklus tobb ertekadas es elagazas van, minden mas targy megy de ez (ami a legfontosabb egyszeruen nem. Otletek h hogy eljem tul, vagy hogy hogyan tanuljak, vagy valami motivacio jol jonne mert nem tervezem feladni.

2017. nov. 16. 16:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok sok gyakorlás. A programozás nem magolható be
2017. nov. 16. 17:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez nem konstans, több száz alapot ismerek, amit áttudok ültetni egy tucatnyi programozási nyelvbe.

Ezeket több ezer variációban használtam már fel, azaz az adott feladathoz dinamikusan bővítettem ötvöztem...

Ez nem tanulható, hogy bemagolsz egyet-egyet, ezt értened kell, tudnod kell gondolkoznod vele/benne.

Ha nem megy célszerű irányt váltani, 10 -ből 1 tudja csak elsajátítani a gondolkodási módot.

Többiek csak Copy-Past -oznak.

2017. nov. 16. 17:50
 3/5 A kérdező kommentje:
nem a gondolat meneteket nem ertem, hanem nagyon nehez oket fejbe tartanom, cssban meg megy mert ott konnyebb gyakorloni meg valamiert egyertelmubbek a jelzesek (egy valtozo nevet te adod meg , sokkal olvashatobb stb)a beadandot is meg tudom oldani csak egyszeruen elmegy a kedvem az egesztol amikor tegnap megirtam 6 kodot (osszeepitett alapprog tetelek )es ma mar csak arra emlekeztem h mire valok(vagy legalabb is nem mindegyik logikaja maradt meg) , szoval valami tanulasi modszert kernek , most arra gondoltam h megirom az osszeset cssban megtanulom ugy es akkor hatha jobban megmarad, de biztos van itt olyan akinek van jobb otlete
2017. nov. 16. 18:17
 4/5 A kérdező kommentje:
jaa es nincs mas irany ami erdekel sajnos... szoval amig nem huznak meg a vizsgakon, addig nem adom fel, ha meg is bukok lehet atmegyek okjra, hatha ott nem 2 oraban tanitjak a programozast...
2017. nov. 16. 18:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Első tanács, felejtsd el a magolást!

Történelem, irodalom, és egyéb humán tantárgynál okés,

hogy minél jobb eredményt elérj, de itt nem.

Meg kell tanulnod úgy gondolkodni,

mint ahogy egy program működik.

Sajna ez olyan mint a zongorázás.

Vagy meg van hozzá az érzéked, tehetséged, vagy nincs.

Meg tanulhatsz, bemagolhatsz eljárási módokat.

De nem fogsz tudni szimfóniát alkotni.

2017. nov. 16. 18:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!