PC alapú vagy WEB fejlesztésnek van nagyobb piaca?
Figyelt kérdés
Elhelyezkedés, biztos állás (fizetés) szempontjából melyik a piacképesebb? Friss diplomás vagyok és mind2 részből van egy nagyon erős alapom. Megkérdezném itt a tapasztaltabbakat, hogy melyikbe érdemesebb mélyebben beleásni magam, melyikkel érdemes nagyobb erővel állást keresni?2010. máj. 31. 16:04
1/3 anonim válasza:
én iPhone-ra találnék ki valami frappáns alkalmazást és betegre keresném magam. Sajnos még elég messze vagyok attól, hogy írjak rá progit. Szerintem ha beindul a cloud computing, akkor a webes dolgok előtérbe kerülnek.
2/3 anonim válasza:
Mindkettőre van piac, de kevés a direkt olyan meló, általában jönnek a dolgok. Amúgy frissdiplomásként nem kéne ilyen tapasztalatlannak lenned.
A webfejlesztést sokan lenézik, talán okkal, túl sok a PHP pistike, és túl alacsonyak az igények megrendelői szemszögből...
Az biztos, hogy jópár évig egyik sem fog kihalni, a cloud computing meg semmit nem változtat ezen, hiszen azokon is csak kód fut...
3/3 A kérdező kommentje:
"Tapasztalatlan" szó alatt csupán azt értettem, hogy még nincsenek referenciáim. Bár most úgy tűnik lesz 2 olcsó/ingyen meló, amiből születik 2 komolyabb oldal. Meglátjuk...
Borzasztó ez a sok "Pistike" fejlesztő, akik miatt nehéz érvényesülni.
2010. máj. 31. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!