Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van itt aki tényleg olvas a...

Van itt aki tényleg olvas a Cracking The Coding Interview-t és végig is csinálta a feladatokat?

Figyelt kérdés

Ismeretségemben senki sem ismeri a könyvet és csak max hallotak róla, de azt sem tudják mi az.

Ez a kérdés, csak egy közvéleménykutatás szerűség :D

#egyetem #programozás #számítástechnika #Cracking the coding interview
2017. nov. 4. 15:56
 1/3 A kérdező kommentje:
*olvasta a
2017. nov. 4. 16:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Atfutottam tobbszor is, egy-egy reszt elolvastam, de nem olvastam el egyben az egeszet.
2017. nov. 4. 16:19
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Most megnéztem amazonon a tartalomjegyzéket, amúgy sosem hallottam róla. A cím alapján valami húdenagyon szuper könyvet vártam, de őszintén nem tűnik nagy cuccnak. 7 oldal dinamikus programozásról, 5 oldal adatbázisokról, 2 oldal threadekről stb.

Cracking the coding interview, az hát, hagyjatok már. :D

Egy csomó fejezetének a tartalmához külön komplett könyveket lehet kapni, vannak köztük olyanok is, amik kifejezetten problémamegoldásra vannak kihegyezve.

Egyébként egy csomó ilyen interjúra felkészítő könyv van, amit ex google és microsoft alkalmazottak írtak, nem látom ez mit tud, amit a többi nem.

2017. nov. 4. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!