Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mitől indult el az XP?

Mitől indult el az XP?

Figyelt kérdés
Behalt, nem bootolt be a gépem pár napja, csak annyi előzménye volt, hogy kicsit lassabban töltött be pár napja. Aztán jelzett hardver, vagy szoftveren bekövetkezett változást, nem tudja az adatokat menteni... Szóval utána nem bootolt már sehogy be. Gép kihúz, megy szerelőhöz. Szerelő nem ért rá, állt pár napot. Kaptam segítséget, hogyan próbáljam feléleszteni. Gép összerak, bedug és bebootol simám:-) Víruskeresés nem talál semmi,a teljes rendszeren lefutattam, minden működik is. Ötlet, hogy mi volt ez? Tehetek még valamit? Félek, hogy ha lekapcsolom esetleg megint baj lesz.Légysz segítsetek!
2010. máj. 30. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem valamit elcseszhettél a Windowsban,ami az ötlet végrehajtása után hejreállt.
2010. máj. 30. 20:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocsi nem egészen értem, milyen ötletre gondolsz? Mi állt helyre és mitől?
2010. máj. 30. 21:00
 3/7 anonim válasza:
Szerintem vagy beugrott egy véletlen kontakthiba, és a szállításkor helyrezötykölődött, vagy a tápegységedben illetve az alaplapodon púposodik 1-2 kondi.
2010. máj. 30. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is tápegységre gyanakodnék. Ha megint ilyet csinál, először cserélj tápot, de lehetőleg ne kölcsönkért-használt-ezbiztosjó típust, hanem vegyél újat. Ennyit megér.
2010. máj. 30. 21:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. De az igazsághoz tartozik, hogy ez egy új gép, még fél éves sincs! Egy barátom állította össze és azt mondta megbízható jó minőségű cuccokból!Nem tudom számít-e , de itt nálunk gyakori a feszültség ingadozás mostanság.
2010. máj. 30. 21:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Számít bizony. Ha vettél egy jó gépet védd meg Pl egy jó elosztóval. 3 ezerért már szerintem kapsz olyat ami a feszültségingadozásoktól is véd. Nekem Belkin van 6000FT volt, örök élet garis ha tulfesz miatt kisül ingyen cserélik, ha nem, és kárt tesz bármiben 35 millióig kifizetik az okozott kárt. (típustól is függ valamelyiknél 130 millió a kártérítés) A géped ha be sem bootolt azt nem vírus hanem tuti hardware-es hiba okozta. Mondjuk kontakthiba, ami a megpiszkálástól elhárult.
2010. máj. 30. 21:53
 7/7 anonim ***** válasza:

A feszültségingadozástól max újraindul egyszer kétszer... Jobb táppal még ezt sem csinálja, esetleg ritkán. (Nálam is ez van...)

A kontakthiba valószínűbb....

2010. máj. 30. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!