Ha ezeket végig csinállom eljutok junior szintre?
és plusz a hackkerrank.com-on meg a leetcode.com-on gyakorlom az algoritmusokat plusz java programozási feladatokat.
És a tudásomat android appokkal próbálgatom.
(már pár hackerrank feladatok megcsináltam, a udemy kurzus negyedénél vagyok és már több kicsi programozási projectet csináltam, kisebb terminálos játékok mint a Tictactoe, Mastermind, Hangman)
"Ha ezeket végig csinállom eljutok junior szintre?"
Nem.
7# Ha elolvasod ... pont azt csinállom. Mindig egyre nagyobb projectekbe kezdek és napi szinten 1-2 órát kódolok. Plusz egy hackerrank feladatot megcsinállok.
Nagy kódbaset még nem láttam, de haladok felé... Magyarul akkór jó irányba tartok.
(Meg persze első éves egyetemista vagyok)
"Meg persze első éves egyetemista vagyok"
Hogyne, én meg Billy Gates unokaöccse. :)
Kedves "Billy Gates unokaöccse”.
Bizotsan betörtem az egyetem rendszerébe:
Biztosan elloptam valakitől a jegyzeteit:
Biztosan csináltattam magamnak egy kamu könyvtári kártyát (amire pénzt tudok tölteni és büfében is tudok vásárolni meg nyomtatni):
Biztosan barihiból vettem egy 72 eurós 1000 oldalas könyvet, nem Business Analysis órára, ami csak az első félévben kell, mert Software Engineeringre specializálódok, ezért kicsit felesleges volt :)
Biztosan unalmamban szórakozok egy virtuális win 10, win 2012 r2 server és ubuntu gépen és gyakorlom a subnetinget, meg Activedicetrory felállítást …. Valószínűleg nem Infrastucture & Service Management órára csinállom….:
Biztosan letöltöttem egy random egyetem scheduling appját, hogy a nem létező óráim kezdésére figyelmeztessen:
És biztosan képzeletbeli negyedéves vizsgákra készülök:
Légyszíves komolyan válaszoljatok….
(Nem véletlenűl vagy 32%, csak trollkodsz … Nem lepődnék meg ha semmi közöd sem lenne az informatikához)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!