Programozáshoz kell egyetem vagy elég okj?
Értem ezalatt mondjuk javascripter , c# vagy c++ szakmás állásokat. Elvárt az egyetemi végzettség?
Vagy okjs szakmával is el lehet benne helyezkedni?
A papír csak addig kell, amíg a szakmailag hozzá nem értő HR-es listáján előrébb nem kerülsz. Amúgy egyáltalán nem kifizetődő megcsinálni a diplomát, mert legalább 3 évvel később kezdhetsz el dolgozni, amennyi idő alatt junior szintről simán mid-level fejlesztővé válhatsz. Nem beszélve arról, hogy sokkal értékesebb szakmai tapasztalatot és referenciákat szerezhetsz. Persze nem azt mondom, hogy az egyetemen nem tanulhatsz olyan dolgokat, amelyek jól jönnek.
Akár érettségi nélkül is elhelyezkedhetsz programozóként, csak sokkal kevesebb lehetőséged lesz.
Nem kell az egyetem, csak erősen ajánlott.
"A papír csak addig kell, amíg a szakmailag hozzá nem értő HR-es listáján előrébb nem kerülsz. Amúgy egyáltalán nem kifizetődő megcsinálni a diplomát, mert legalább 3 évvel később kezdhetsz el dolgozni, amennyi idő alatt junior szintről simán mid-level fejlesztővé válhatsz. Nem beszélve arról, hogy sokkal értékesebb szakmai tapasztalatot"
Te jó ég!!
Ki ez a kretén állat?
"Pl. banki rendszereket nem fogsz fejleszteni diploma nélkül."
Bizony nem. Meg nagyon sok mást sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!