Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Pythontól lehet C++?

Baba8 kérdése:

Pythontól lehet C++?

Figyelt kérdés

1hete kezdtem el a Pythont tanulni és én ennek a tanulását 1 évet szánnék és utána hogyan tovább?

Milyen nyelvvel folytassam? Egyik haverom elkezdte tanulni a C++-t és ha majd ,,kitanultam" a Pythont akkor tudna segíteni a C++-ban. Szerintetek Python után lehet C++-t tanulni? Mert, olvastam pár kérdést és nemtudom, hogy mennyire nehéz ez a C++ második nyelvként.(a Python az első nyelvem)

2017. szept. 24. 06:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
Mennyit vergődtök már ezzel a piton-cépluszplusz párossal HIHETETLEN
2017. szept. 24. 07:00
 2/15 A kérdező kommentje:
Miért, mi a baj vele?
2017. szept. 24. 07:12
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
A programozás tanulása nem így működik. Majd ha dolgoztál 4-5 évet egy területen, akkor elmondhatod, hogy "kitanultad". Otthon, könyvből nem fogod megtanulni.
2017. szept. 24. 07:52
 4/15 A kérdező kommentje:
Szerinted hány évet kell Pythont tanulni, hogy jól mennyen?
2017. szept. 24. 08:29
 5/15 anonim ***** válasza:
30%
20-30
2017. szept. 24. 08:47
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Eleve bohóckodás az egész, a Pythont és a c++-t eleve más-más területeken használják, a büdös életben nem lesz belőled programozó, ha csak cél nélkül ide-oda kapkodsz. Azt kéne eldönteni első körben, hoyg mit akarsz csinálni és az kb megadja mit kell tanulod.
2017. szept. 24. 09:32
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem a tanulás a lényeg. Egy nyelvet meg lehet tanulni egy hónap alatt. Az számít, hogy a tanultakat hogy tudod alkalmazni egy konkrét feladat megoldására. Ezt pedig csak gyakorlással lehet megszerezni, dolgozni kell az adott nyelvvel, megoldani feladatokat, programokat írni. Megismerni a nyelv működését gyakorlatban, a különféle kiegészítőket, a főbb felhasználási módokat.

Én azt mondom, hogy akkor ismersz igazán egy nyelvet, ha bele tudsz nyúlni egy másik programozó által írt programba. És ehhez minimum 4-5 év gyakorlat (nem tanulás!) kell.

2017. szept. 24. 09:40
 8/15 A kérdező kommentje:
Szerintetek kezdhetnék C++-al, mert Windows alkalmazásokat szeretnék fejleszteni stb.
2017. szept. 24. 09:54
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem oly mindegy mivel kezdesz.
2017. szept. 24. 10:08
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha Windowsra akarsz felhasználói programokat írni, akkor kezdd C#-pal és SQL-lel. A Microsofttól letölthetsz mindkettőhöz ingyen programokat (Visual Studio Community, SQL Server Express).
2017. szept. 24. 10:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!